vineri , iunie 14 2024
Home / Servicii / Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Ofera rezultate satisfacatoare procedura de epilare definitiva laser Brasov?

Numarul persoanelor care merg la salon pentru Epilare Definitiva Laser Brasov creste de la o zi la alta. Inceperea procesului de indepartare a parului nedorit de pe corp cu epilarea cu laser poate parea o decizie importanta.

Dar, cu cat incepeti mai devreme, cu atat mai devreme veti incepe sa vedeti rezultate uimitoare. Evolutia cat de mult par pe corp ne dorim si unde vrem/nu vrem, a evoluat de-a lungul timpului si variaza intre culturi.

Daca preferinta dvs. este sa aveti picioare netede, axile fara par sau o alta zona a corpului fara par, solutia perfecta o reprezinta epilarea cu laser.

In ultimul deceniu, epilarea cu laser a devenit o alternativa populara la barbierit, epilare cu ceara, benzi depilatoare, epilator si indepartare chimica a parului, din motive intemeiate.

Citind pana la final, veti intelege de ce este mai convenabila aceasta procedura in comparatie cu alternativele sale. Veti avea convingerea ca merita sa urmati si dumneavoastra un astfel de tratament pentru eliminarea parului din anumite zone ale corpului.

Epilare definitiva laser Brasov

Aceasta procedura de Epilare Definitiva Laser Brasov este la ora actuala cea mai eficienta pentru a elimina firele nedorite de par de pe orice zona a corpului.

Epilare Definitiva Laser BrasovProcedura se bazeaza pe utilizarea unui laser care produce raze ce tintesc foliculii de par. Aceste raze provoaca imediat caldura, iar aceasta distruge foliculii de par. Datorita acestei actiuni, nu vor mai putea creste alte fire de par pe zona tratata.

Dupa fiecare tratament secvential, veti vedea o acumulare de rezultate. In general, rarirea parului este primul pas, iar acest lucru se poate observa dupa una sau doua sedinte.

Odata ce foliculii au fost efectiv slabiti, poate dura cateva zile pana la saptamani pentru ca foliculii de par tratati sa dispara complet. Firele de par nu cad imediat si, in aceasta perioada, poate parea ca are loc o crestere continua.

Rezultatele pot depinde de factori precum grosimea si densitatea parului. Epilarea cu laser este adesea eficienta pentru a intarzia cresterea luni sau ani, dar nu duce intotdeauna la indepartarea definitiva.

Cu toate acestea, chiar daca parul nu este eliminat definitiv, rezultatele vor fi vizibile cel putin 10 – 15 ani, mai ales daca urmati sedinte de intretinere odata sau de doua ori pe an. Apoi, daca doriti, puteti opta pentru un alt tratament complet.

Dupa primul tratament, va puteti astepta la 10% pana la 25% mai putin par decat inainte. Majoritatea pacientilor au nevoie de aproximativ 4 – 6 sedinte de tratament pe zonele mici ale corpului (buza superioara, axile). Pe zonele mari, pot fi necesare si 8 – 10 sau chiar si 12 sedinte uneori.

Avantajele procedurii

Avantajele pe care le obtineti de la epilare definitiva laser Brasov sunt mai mult decat satisfacatoare. Aceasta procedura ofera cele mai durabile rezultate in ceea ce priveste eliminarea firelor de par de pe suprafata corpului. Nici epilarea IPL, nici epilarea cu ceara sau alte metode nu ofera rezultate mai durabile decat aceasta.

Pe langa reducerea parului, tratamentele cu laser pot reduce frecventa si severitatea izbucnirilor de acnee. De asemenea, poate preveni semnele intunecate care sunt secundare iritatiei pielii si ajuta la imbunatatirea tonusului si texturii.

Siguranta este un alt avantaj al acestui tip de tratament. Datorita noilor progrese in tehnologia de indepartare a parului cu laser, persoanele cu tonuri inchise ale pielii se bucura acum de acelasi nivel de siguranta ca si cele cu ten mai deschis. Si nu veti mai avea parte de taieturile de ras care pot duce la cicatrici inestetice.

Ultimul argument care sa va ajute sa intelegeti cat de buna este ideea sa alegeti un asemenea tratament de epilare definitiva laser Brasov il reprezinta costurile.

Costul initial al epilarii cu laser poate parea descurajator, dar daca adunati toate vizitele la salon, aparatele de ras, crema de ras si timpul pretios, veti descoperi ca epilarea definitiva este solutia perfecta.

Check Also

Studio Videochat Brasov

Studio Videochat Brasov

Ce aleg fetele dintre videochat acasa si jobul intr-un studio videochat Brasov? Industria diverstismentului pentru …

Close