vineri , iunie 14 2024
Home / Servicii / Reparatii Instalatii Electrice Brasov

Reparatii Instalatii Electrice Brasov

De ce au oamenii nevoie de reparatii instalatii electrice Brasov?

Exista in fiecare zi situatii in care electricienii se ocupa de reparatii instalatii electrice Brasov. Acesti specialisti remediaza diverse probleme ale instalatiilor electrice in locuintele oamenilor sau in diverse alte cladiri.

In randurile care urmeaza va aducem la cunostinta care sunt cateva dintre motivele datorita carora sunt solicitati zilnic electricienii. Aceste motive prezentate pot fi un semn clar ca aveti si dvs. nevoie de ajutor.

In cazul in care va confruntati cu probleme similare, contactati un electrician in cel mai scurt timp. S-ar putea sa aveti probleme la instalatia electrica, iar acestea se pot agrava si pot avea consecinte grave.

Exemple de reparatii instalatii electrice Brasov

Foarte multe situatii ar putea fi date exemplu cand discutam despre problemele rezolvate de catre electricieni. Insa, am selectat special pentru dvs. cateva dintre aceste situatii pe care le consideram mai frecvente.

1. Becurile se ard mult prea repede

Stim cu totii ca in trecut becurile incandescente nu aveau o durata foarte mare de viata. Odata cu trecerea timpului insa, acestea au fost inlocuite. Exista mai multe alternative acum iar multe persoane se orienteaza spre becurile led. Ei bine, si aceste becuri care sunt noi – noute se ard mult prea repede. Becurile sunt evaluate pentru un anumit numar de ore care ar trebui sa functioneze, uneori peste 40.000 de ore.

Reparatii Instalatii Electrice BrasovCu toate acestea, exista situatii frecvente in care aceste becuri se ard mult prea repede, uneori mai repede decat cele incandescente. Intr-o astfel de situatie, nivelul de pericol are un potential ridicat. Ar putea fi o conexiune slaba in circuit sau priza care cauzeaza aceste explozii.

asigurati-va ca becurile au puterea potrivita pentru prizele in care intra. Va exista o eticheta tiparita langa priza care spune puterea maxima. Daca priza dvs. este evaluata pentru 60 W si puneti un bec de 100 W, va puteti astepta sa se stinga rapid. Daca becul are puterea corecta si inca se arde rapid, atunci de vina este probabil priza.

Solutia este destul de periculoasa pentru o persoana neinstruita. Va sugeram sa apelati la un electrician profesionist pentru reparatii la domiciliu.

2. Becul este foarte fierbinte

O problema de asemenea comuna legata de becuri este ca acestea sunt foarte fierbinti. Intr-o astfel de situatie pericoul este ridicat. Caldura poate arde izolatia si poate cauza probleme de cablare in corpul de fixare. Rezultatul ar putea fi scantei sau incendii. In plus, deteriorarea prizei va persista.

Daca baza becului este vizibila, aruncati o privire la el. Daca exista dungi negre sau funingine de-a lungul bazei sau pe bec, va suprapuneti. Puneti o sonda de temperatura (un termometru pentru carne sau echivalent) pe bulb sau simtiti aerul langa bec. Daca becul in sine este foarte fierbinte, acesta este un alt indiciu ca priza dvs. este suprasolicitata.

Solutie: Cea mai frecventa problema este ca becul are o putere mai mare decat permite priza. Asigurati-va in primul rand ca folositi becul potrivit. Daca problema persista, luati legatura cu un expert in reparatii instalatii electrice Brasov.

3. Stecherul cade din priza de perete

Stiati ca o problema comuna in casele mai vechi este atunci cand un stecher pur si simplu nu va ramane in priza de perete? Exista contacte in priza care ar trebui sa tina perfect orice stecher care intra. Cand stecherele cad, inseamna ca contactele nu sunt bune.

Nivelul de pericol este foarte ridicat daca nu este rezolvata problema. Priza poate arcui si aprinde praful si lemnul din apropiere, provocand un incendiu. Procesul de depanare este destul de simplu.

Conectati un dispozitiv electronic. Daca stecherul este slabit sau cade, incercati-l intr-o alta priza. Daca este ferm intr-o alta priza, atunci prima priza are contacte defecte. Pur si simplu cumparati o noua priza si inlocuiti-o.

Cu siguranta exista multe persoane care isi doresc sa faca acest lucru pe cont propriu. Trebuie insa daca procedati la fel, sa tineti cont de un aspect important: asigurati-va ca opriti priza de la intrerupatorul de circuit inainte de a incerca solutia.

Check Also

Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Ofera rezultate satisfacatoare procedura de epilare definitiva laser Brasov? Numarul persoanelor care merg la salon …

Close